Opening door Cesar Millan

door | 11 sep, 2016 | Cesar Millan

Startschot van ‘Zephalinda Dog Coach’ door Cesar Millan.

Op 21 februari 2016 heeft Cesar Millan mijn hondentrainingspraktijk officieel geopend.
Tijdens mijn trainingsperiode in zijn Dog Psychology Center bij Los Angeles heb ik Cesar bereid gevonden om deze symbolische actie te verrichten. Ik ben trots dat hij mijn verzoek heeft geaccepteerd, en daarmee het startschot heeft gegeven voor mijn Dog Coaching werk. Op de foto zie je van links naar rechts: Cesar’s verloofde, Cesar zelf, ikzelf en Heather (trainings-assistente van Cesar).

Hoe ga ik te werk als gedragstrainer 

Als hondengedragstrainer probeer ik je te leren wat de oorzaak is van het probleemgedrag van je hond, en hoe we de situatie kunnen verbeteren. Ik kijk ook naar de omgeving waarin de hond verkeert en de communicatie met de eigenaar.
Zijn daar nog dingen te verbeteren ? Meestal is dat wel het geval.

In z’n algemeenheid is het voor veel van mijn klanten een fijne ervaring als ik alle ins en outs van hun situatie met ze kan bespreken. Mijn kennis is groot, en de consults openen voor veel mensen een nieuwe wereld. Je krijgt een betere band met je hond, en verliest meestal veel stress en frustratie. Echt een cadeautje.

Praktisch gezien bespaar ik ook veel tijd omdat het zelf doormodderen en uitproberen van oplossingen meestal niet werkt. Wacht niet tot de problemen urgent worden, maar doe er direct iets aan.

Ik geef je mijn jarenlang opgebouwde kennis die ook in jouw leven met je hond altijd z’n waarde zal behouden.

Waar loop jij tegenaan ?

Vraag me of ik ook jou kan helpen

Of vul het formulier in: