Terug naar Cesar Millan

door | 11 jul, 2019 | Cesar Millan

Cursus Fundamentals 2 bij Cesar Millan in L.A.

 

Na mijn laatste training in 2016 werd het weer tijd om een nieuwe Fundamentals training te volgen (febr. 2017) bij Cesar Millan op zijn ranch in California. Het is een inspirerende en spirituele omgeving waar veel harmonie van uitgaat. De training die ik heb gevolgd had als doel om te leren begrijpen hoe invloedrijk de intellectuele, spirituele, emotionele en instinctieve wereld is voor honden. Hoe meer kennis en begrip je hebt over hoe honden zich voelen, des te effectiever en respectvoller je als hondentrainer te werk kunt gaan. 

Cesar Fundamentals 2

Hoe ga ik te werk als gedragstrainer 

Als hondengedragstrainer probeer ik je te leren wat de oorzaak is van het probleemgedrag van je hond, en hoe we de situatie kunnen verbeteren. Ik kijk ook naar de omgeving waarin de hond verkeert en de communicatie met de eigenaar.
Zijn daar nog dingen te verbeteren ? Meestal is dat wel het geval.

In z’n algemeenheid is het voor veel van mijn klanten een fijne ervaring als ik alle ins en outs van hun situatie met ze kan bespreken. Mijn kennis is groot, en de consults openen voor veel mensen een nieuwe wereld. Je krijgt een betere band met je hond, en verliest meestal veel stress en frustratie. Echt een cadeautje.

Praktisch gezien bespaar ik ook veel tijd omdat het zelf doormodderen en uitproberen van oplossingen meestal niet werkt. Wacht niet tot de problemen urgent worden, maar doe er direct iets aan.

Ik geef je mijn jarenlang opgebouwde kennis die ook in jouw leven met je hond altijd z’n waarde zal behouden.

Waar loop jij tegenaan ?

Vraag me of ik ook jou kan helpen

Of vul het formulier in: